Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Работа в интернете на дому в Чернигове"

Получать информацию со статистикой на почту
К сожалению, по указаному запросу нет статистических данных. Попробуйте изменить должность или регион.

Рекомендуемые вакансии

Робота на власному авто Uber, Bolt, Uklon, Opti в Чернігові
, Чернігів, Чернігівська область
ЗП від 10 000 до 55 000 грн в міс;Гнучкий графік роботи;Повна або часткова зайнятість;Працюємо у сфері підключення водіїв з 2016-го року!!Підключаємо водіїв на власному авто (ваш попередній досвід-не має значення, обучаємо усьому “з нуля”) до всіх сервісів таксі (Uber, Bolt, Uklon, Opti), по всій Україні!!Наші переваги:- Миттєве підключення та інструктаж;- Підтримка 24/7(онлайн);- Вирішення питань з заблокованим акаунтом/автомобілем;- Своєчасні виплати на карти будь-яких банків;- Можливість виведення коштів у будь-який час;- Можливість отримувати додаткові кошти за рекламу;- Знижки на пальне, майже на всіх великих АЗС;- Знижки на усі види страхування (автоцивілка, зелена карта і т.п.);- Знижка на автозапчастини;- Програма “БІЗНЕС ПІД КЛЮЧ” (для тих, хто хоче розпочати свій власний бізнес у таксі);Ще залишились якісь питання? Тоді з задоволенням чекаємо на ваш дзвінок!!!
водій з легковим авто -реєстрація в таксі
, Чернигов
Зареєструватись для роботи в таксі у різних містах України Чернігові, Києві , Білій-Церкві , Бровари , Ірпінь, Буча , Вишневий, Бориспіль , Одесі, Днепрі, Кривий Ріг, Запорожжі, Полтаві, Лубнах, Кременчуці, Вінниці, Сумах, Черкасах, Чернігові, Тернопіль, Луцьк.Для реєстрації в таксі - надішліть фото; 1 фото зовнішнього вигляду Вашого авто; 2 стор. техталону; 1 стор водійського удост. № телефону який буде при Вас під час роботи. і ми Вам назад надішлемо налаштування позивного; щоб правильно записати Ваші дані. Просимо Вас на сайті в розділі робота, заповнити "форму онлайн реєстрації" https avangard-taxi. kiev. ua uk robota-v-taksi вкажіть місто для роботи набирає водіїв з особистими автомобілями.-для вивезення замовлень по всьому місту та навколишньому передмістю.- замовлення є цілодобово (працюєте підробляєте коли Вам зручно- немає прив'язки до офісу- поповнення комісійних (через термінали) що дуже зручно,- без безкоштовних замовлень, без чергових змін, без обов'язкових замовлень та умов роботи,У нас є знижки на дизель , газ , бензин для наших водіїв Не звоните на номера телефонов начинающихся с 090. Это платные номера и используются мошенниками! Администрация UB.
Водій зі своїм авто
Такси «Авангард», Чернігів
Зареєструватись для роботи в таксі у різних містах України:Чернігові  ,Білій-Церкві ,Бровари ,Ірпінь, Буча ,Вишневий, Бориспіль , Одесі, Дніпрі, Кривий Ріг, Запорожжі, Полтаві, Лубнах, Кременчуці, Вінниці, Сумах, Черкасах, Києві, Тернопіль, Луцьк.Для реєстрації в таксі - надішліть фото; 1 фото зовнішнього вигляду Вашого авто; 2 стор. техталону; 1 стор водійського удост. № телефону який буде при Вас під час роботи. і ми Вам назад надішлемо налаштування позивного; щоб правильно записати Ваші дані. Просимо Вас на сайті в розділі робота, заповнити "форму онлайн реєстрації" avangard-taxi.kiev.ua/uk/robota-v-taksi/ вкажіть місто для роботи ! набирає водіїв з особистими автомобілями.-для вивезення замовлень по всьому місту та навколишньому передмістю.- замовлення є цілодобово (працюєте/підробляєте коли Вам зручно- немає прив'язки до офісу- поповнення комісійних (через термінали) що дуже зручно,- без безкоштовних замовлень, без чергових змін, без обов'язкових замовлень та умов роботи,У нас є знижки на дизель  5 ,газ 2,5 ,бензин 4 для наших водіїв !
Водії в таксі -з своїм авто
Таксі «Беру», Чернігів
Зареєструватись для роботи в таксі у різних містах України: Києві ,Білій-Церкві ,Бровари ,Ірпінь, Буча ,Вишневий, Бориспіль , Одесі, Дніпрі, Кривий Ріг, Запорожжі, Полтаві, Лубнах, Кременчуці, Вінниці, Сумах, Черкасах, Чернігові, Тернопіль, Луцьк.Для реєстрації в таксі - надішліть фото; 1 фото зовнішнього вигляду Вашого авто; 2 стор. техталону; 1 стор водійського удост. № телефону який буде при Вас під час роботи. і ми Вам назад надішлемо налаштування позивного; щоб правильно записати Ваші дані. Просимо Вас на сайті в розділі робота, заповнити "форму онлайн реєстрації" beru-taxi.com.ua/uk/robota-v-taksi/ вкажіть місто для роботи ! набирає водіїв з особистими автомобілями.-для вивезення замовлень по всьому місту та навколишньому передмістю.- замовлення є цілодобово (працюєте/підробляєте коли Вам зручно- немає прив'язки до офісу- поповнення комісійних (через термінали) що дуже зручно,- без безкоштовних замовлень, без чергових змін, без обов'язкових замовлень та умов роботи,У нас є знижки на дизель ,газ ,бензин для наших водіїв !
Потрібен пекар
, Чернігів, Чернігівська область
Пекарі в «Сільпо» знаються на справжніх замісах. Особливо якщо йдеться про приготування дріжджового, бісквітного чи листкового тіста. Про пекарів кажуть, що в них дуже духмяний хліб, пухкенькі булочки, рум'яні пироги, повітряні круасани. Бажаєте приєднатися – чекаємо на ваше резюме! Приєднуйтесь до команди «Сільпо» та:· Розраховуйте на нас. Стабільна зарплата та офіційне працевлаштування.· Будьте здорові. Страхування життя.· Зберігайте баланс. Можливий індивідуальній графік роботи з урахуванням бізнес-процесів та власних побажань.· Вливайтеся миттєво. Допомога колег і керівників у адаптації новачків.· Пишайтеся роботою. Кар'єра в компанії, що входить до ТОП-ритейлерів України.· Всебічно розвивайтеся. Різноманітні тренінги, пільги на вивчення іноземної мови або відвідування спортивних закладів.· Спілкуйтеся вільно, пропонуйте сміливо. Відкрита лінія для важливих питань, екологічних та інноваційних ідей працівників.· Почувайтеся особливо. Спеціальні пропозиції в компаніях, що належать Fozzy Group.· Їжте смачно. Знижки на власне виробництво «Сільпо» (кулінарія, випічка, кондитерські вироби, чай та кава)Не бійтесь не впоратись. Ми пропонуємо міцне плече дружної команди й цікаве онлайн-навчання від «Сільпо» та «Дія.Освіта».Телефонуй: (09**********40 Марина З повагою, HR-команда «Сільпо»
Оператор чату
, Чернігів, Чернігівська область
Проводиться набір співробітників у місті Чернігів.Вакансія – оператор чату.Назва - «Компанія Віпсейл».Заробітна плата- 15 000 - 20 000.Обов'язки: Відповідати на запити клієнтів та надавати підтримку через систему онлайн-чату.Вимоги: Досвід роботи не потрібний, вільне володіння іноземною мовою не потрібне.Переваги: Оплачуваний період навчання.Середня заробітна плата від 15 000 грн на місяць . Корисний досвід роботи у великому колективі.Максимально гнучкий графік роботи.Є 2 основних графіки роботи: 1) з 9:00 до 15:00 2) з 15:00 до 21:00Якщо вони Вам не підходять, можемо скласти індивідуальний графік під Вас.Безпечне та надійне робоче середовище без особистої інформації чи зустрічей.Щоб подати заявку, залиште свій номер телефону і ми зв'яжемося з вами протягом дня для подальшого обговорення можливості.Вулиця- Зелена 10.Номер телефону - 06******51.
Оператор чата [за пк]
, Чернігів, Чернігівська область
Проводиться набір співробітників у місті Чернігів.Вакансія – оператор чату.Назва - «Компанія Віпсейл».Заробітна плата- 15 000 - 20 000.Обов'язки: Відповідати на запити клієнтів та надавати підтримку через систему онлайн-чату.Вимоги: Досвід роботи не потрібний, вільне володіння іноземною мовою не потрібне.Переваги: Оплачуваний період навчання.Середня заробітна плата від 15 000 грн на місяць . Корисний досвід роботи у великому колективі.Максимально гнучкий графік роботи.Є 2 основних графіки роботи: 1) з 9:00 до 15:00 2) з 15:00 до 21:00Якщо вони Вам не підходять, можемо скласти індивідуальний графік під Вас.Безпечне та надійне робоче середовище без особистої інформації чи зустрічей.Щоб подати заявку, залиште свій номер телефону і ми зв'яжемося з вами протягом дня для подальшого обговорення можливості.Вулиця- Зелена 11Номер телефону - 06******77 Нужни Девочки
Менеджер з продажу м. Чернігів
, Чернігів, Чернігівська область
Інтернет-магазин «Стожари» займається опт.торгівлею за напрямком – сад.город, будівельні матеріали, посуд, госп.товари, електротовари, інструмент та багато іншого.Ми пропонуємо:- Можливість працювати, не виходячи з дому.- Графік роботи з 9:00 до 18:00 з понеділка до п'ятниці.- Дистанційне навчання (5дн),- Своєчасна виплата заробітної плати ставка + премія (два рази на місяць), кар'єрний зріст.Ваша робота полягатиме :- Прийом та обробка замовлень клієнта ( у телефонному режимі) ,також робити допродажі за асортиментом магазину.- залучення нових клієнтівЩо вам потрібно для роботи:- комп’ютер або ноутбук;- навушники з мікрофоном- наявність інтернетуПосилання на форму подання резюме натисніть ВідгукнутисьЯкщо е питання дзвоніть в робочій час - Пн- Пт 09:00-18:00
Чернігів.Спеціаліст інвентаризаційної комісії (Ревізор)
, Чернігів, Чернігівська область
Запрошуємо в команду Спеціаліста інвентаризаційної комісії«Аврора мультимаркет» - всеукраїнська мережа магазинів формату One dollar store, яка представлена на ринку більше 13 років та налічує понад 1300 магазинів. Запрошуємо до команди спеціаліста інвентаризаційної комісії, щоб разом покращувати повсякденне життя людей, роблячи товари для дому та душі доступнішими.Попередній досвід та місце роботи не мають значення, бо головне - бажання розвитку і готовність до навчання. Ми готові допомагати та підтримувати!Інформуємо:- проводимо як денні, так і нічні переобліки, відповідно наша інвентаризаційна комісія може працювати як у нічні, так і у денні зміни;- спеціалісти мають бути готовими до відряджень в межах своєї та сусідніх областей (середня тривалість відряджень від 1 доби до тижня);- компанія повністю оплачує проїзд, проживання, оплату відрядних.Довіряємо:- якісне проведення інвентаризацій товару та обладнання на торгових точках нашої мережі;- підрахунок кожної товарної позиції, що виконується за допомогою терміналу;- зменшення кількості помилок під час проведення інвентаризацій.Цінуємо:-Наявність дійсного документу про військовий облік (для чоловіків);- готовність до інтенсивної роботи та відряджень;- навички користування ПК;- сумлінне ставлення до виконання обов’язків;·- бажання навчатися та працювати на результат.Пропонуємо: #візьмвідповідальністьотримай_можливість- офіційне працевлаштування, оплачувана відпустка і лікарняні;- конкурентна заробітна плата від 17000 грн без верхньої межі, штрафів і відрахувань;- можливість відвідати різні населені пункти коштом компанії в рамках робочих відряджень.#взаємодізарадимрій- мега швидкий кар’єрний старт;- щотижневі онлайн збори компанії із можливістю поставити запитання генеральному директору;- щомісячні бонуси на покупки товарів в нашій мережі;#будвідкритимдо_нового- корпоративна форма;- розтермінування на покупку велосипедів та генераторів;- курси та тренінги від корпоративного навчального центру;#створюсвійсвіт- можливість – першим бачити всі товарні новинки;- подарунки за участь у різних подіях компанії;- цікаве корпоративне (заходи, квести) і спортивне (марафони, челенджі) життя;#дарудобровільно- Baby-Box для новонароджених аврорчиків;- підтримка і турбота у складних обставинах;- участь у благодійних проєктах (аукціони, збори, донорство); #лідирувефективності- приємні бонуси за втілення ідей;- навчання і використання LEAN – методології (ощадливе виробництво);- постійний супровід і підтримка: ліній: гаряча, довіри, юридична, психологічна, IT;Твоя цікава, стабільна робота та розвиток в компанії можливостей!Аврора Мультимаркет - це українська мережа магазинів, яка забезпечує товарами першої необхідності покупців з усієї країни, крім окупованих територій, і визнана критично важливою для функціонування економіки та забезпечення життєдіяльності населення України. Наші військовозобовʼязані працівники мають можливість пройти процедуру бронювання за наявності належно оформлених військово-облікових документів. Не зволікай - телефонуй!- 09*********58- 06*********58- 06*********58
Менеджер інтернет магазину
, Чернігів, Чернігівська область
Пропоную роботу в мережі інтернет-магазинів Турецької продукції. Робота віддалена, телефон або комп'ютер на ваш вибір. Працюємо методом дропшипінгу. Ваше завдання це направлення клієнтів в інтернет-магазин компанії. Робота без вкладів, у вільний час. Сучасне Безоплатне покрокове навчання онлайн, підтримка протягом робочого процесу. Заробітна плата від 200 грн. в день.Кого зацікавило пишіть на вайбер або телеграм 09******30Менеджер Анна
Робота менеджер в сфері краси та здоров'я
, Чернігів, Чернігівська область
В школу краси і здоров'я потрібно помічник дієтолога для роботи онлайн.Завдання робити розсилку готової реклами, спілкування з клієнтами. Дохід зростаючий.Навчання безкоштовне.Всіх бажаючих прошу писати в телеграм за номером+38********79
Викладач англійської мови
, Чернігів, Чернігівська область
Центр розвитку GeniUm, за адресою проспект Перемоги, 75 (навпроти McDonald's), шукає педагога з англійської мови.Робота з дітками 5-6 років (підготовка до школи)Робота з школярами 1,2,3,4,5+ класиВедення планування, підготовка та розробка матеріалу (Центр фінансує витрати)Графік підбираємо з Пн по Пт (за можливості СБ). У групі до 8 діток. Заняття проводити в основному офлайн, але можлива праця онлайн, коли відпрацювання або хвороба.Зразу просимо обдумати скільки оплата вашої праці на годину (індивідуальні та групові). Заробітна плата оговорюється далі на співбесіді з директором.
Шукаємо комірника на склад
, Чернігів, Чернігівська область
ROZETKA — найбільший онлайн-ритейлер в Україні, велика компанія із великими можливостями для подальшого зростання. Запрошуємо до нашої команди «Комплектувальника».Чим ви будете займатись:реєструвати товар на складі (зона, стелаж, адресне зберігання);відбір та комплектування товарів і замовлень;участь в інвентаризації.Що для цього потрібно:обов’язковий досвід роботи на складі;бажано мати досвіт роботи зі сканером ТЗД;фізична витривалість, гнучкість в роботі;навички роботи на горизонтальному комісіонері;готовність працювати як в денні так і нічні зміни.Зі свого боку ми пропонуємо:навчання на робочому місці;прозору систему оплати праці;завжди своєчасну виплату зарплати (виплати двічі на місяць);роботу в теплому, опалюваному складі;змінний графік роботи, денні танічні зміни: 10−12ти годинна робоча зміна від 4 робочих змін на тижденьЄ розвозка з Чернігова!
оператор чату (за пк)
, Чернігів, Чернігівська область
Компанія Indigo проводить набір співробітників у місті Чернігів .Вакансія – оператор текстового чату.Обов'язки: Відповідати на запити клієнтів та надавати підтримку через систему онлайн-чату.Досвід роботи не потрібний, вільне володіння іноземною мовою також не потрібне.Переваги: Оплачуваний період навчання Середня заробітна плата від 15 000 грн на місяць -Корисний досвід роботи у великому колективі Максимально гнучкий графік роботи, який ми можемо підлаштувати індивідуально для кожного співробітника-Безпечне та надійне робоче середовище без особистої інформації чи зустрічейМи знаходимося за адресою м. Чернігів вул. Лесі Українки 44