Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Маляр в Чернигове"

Получать информацию со статистикой на почту

Обзор статистики зарплат профессии "Маляр в Чернигове"

25 250 ₴ Средняя зарплата в месяц

Количество вакансий профессии "Маляр" по диапазонам зарплаты в Чернигове

Валюта: UAH USD Год: 2024
По состоянию на 19.04.24, по профессии Маляр в Чернигове открыто 3 вакансий. Для 66.7% открытых вакансий, работодатели указали заработную плату в размере 14,2+ грн. 33.3% объявлений с зарплатой 9.4+ грн, и 0% с зарплатой 10.2+ грн

Уровень средней зарплаты за последние 12 месяцев: "Маляр в Чернигове"

Валюта: UAH USD Год: 2024
На гистограмме изображено изменение уровня средней заработной платы профессии Маляр в Чернигове.

Рейтинг похожих вакансий по уровню заработной платы в Чернигове

Среди похожих профессий в Чернигове наиболее высокооплачиваемой считается Каменщик. По данным нашего сайта, уровень средней зарплаты составляет 30500 грн. На втором месте - Штукатур с зарплатой 20000 грн, а на третьем - Плотник с зарплатой 16000 грн.

Рекомендуемые вакансии

Автослесарь , работа сто
, Чернігів, Чернігівська область
Требуются работник на сто , по кузовному ремонту,маляр ,подготовщик Есть возможность обучения не старше 40 лет Детали по телефону
Маляр-штукатур
ТОВ «Чернігівська проектна група», Чернігів
Вимоги, побажання: Досвід роботи не менше року у ремонтно-будівельних роботах, порядність, відповідальністьОбов'язки: Оздоблювальні роботи. Штукатурка, гіпсокартон, малярні роботи.Умови: Конкурентна заробітна плата
Маляр-плиточник
ТОВ «Чернігівська проектна група», Чернігів
Обов'язки: Фарбування, обклеювання, ремонт зовнішніх і внутрішніх поверхонь будівлі. Штукатурення, шпаклювання. Укладання плитки.
Потрібні Маляра-штукатури
, Чернігів, Чернігівська область
Активно розвиваюча будівельна компанія «PromTehBud» запрошує до своєї команди активного, наполегливого, продуктивного спывробытника, що бажає добре заробляти на вакансыю Маляр-штукатур.Відкриває вакансію:Маляр-штукатурУмови роботи:Гідна оплата праці, а саме: оплата договірна, від вироблення за обсягами роботи.Бонуси та премії.Графік роботи 5/2.Робота в Чернігові.Випробовувальний термін 1 місяць.Стабільна та цікава робота у відмінному колективі.Вимоги:Досвід роботи від 3-х років;Працьовитість;Без шкыдливих звичок.Особисті якості:Відповідальність;Комунікабельність;Стресостійкість;Пунктуальність;Акуратність;Виконавчість.Прохання надсилати резюме або відгук (лист з коротким описом про себе) на вакансію в приватні повідомлення.
Подготовщик-маляр, сварщик по совместительству в автомастерскую
, Чернігів, Чернігівська область
Требуется маляр, подготовщик автомобилей под покраску (навыки сварщика приветствуются) в автосервис МАЛЯРКА! Работа требует ответственности и терпения, творческого подхода. График работы: пн-сб с 10:00 до 18:00, вс. - выходной.
Химчистка, полировка, Детейлинг,маляр, покраска авто
, Чернігів, Чернігівська область
В Детейлинг студию требуется мастер по химчистке автомобиля,мойщик авто,маляр ,подготовка к покраске авто,желательно опыт в данном направлении, требования к сотруднику вовремя и качественно выполнение работы! Собеседование!
Авто малярка
, Чернігів, Чернігівська область
На авто малятку потребується помічник маляра.Можна без досвіду роботи, зп договориний відсоток.
Маляр порошкового фарбування
, Чернігів, Чернігівська область
На виробництво металевих дверей потрібен маляр для порошкового фарбування елементів металевих конструкцій дверей.Загальні вимоги:досвід роботи не менше 1 року;працьовитість, відповідальність, здатність працювати в команді.Обов’язки:виконання виробничих завдань і нормУмови роботи:5-ти денний робочий графік з 08.00 до 17.00;своєчасна виплата заробітної плати двічі на місяць;Виробництво на території колишнього підприємства «Хімволокно».
На сто Потрібен сварщик
, Чернігів, Чернігівська область
На авто малярку потрібен сварищик з досвідом роботи ЗП 50% від відпрацьованих робіт.
Требуетьца на сто подготовщик маляр
На сто по кузовному ремонту требуетьца Подготовщик авто маляр Своевременная оплата , возможно будущее обучение , звоните уточняйте , детали по телеф